Sebol1925 131 Opublikowano 17 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Chciałem Każdego z Osobna Przeprosić Napisałem Pożegnanie z Presji i Tłoku tego co mnie otacza nie zamierzam przestać grać tylko wydarzyło się z tego względu że Mój Tata przechodził wczoraj operacje na raka nie wiedziałem co zrobić wcześniej straciłem Mame i byłem wściekły i rozgoroczny. NAPRAWDĘ KAŻDEGO PRZEPRASZAM. MIMO ŻE KAŻDEGO Z WAS NIE ZNAM SZANUJE JAK SWOJEGO PRZEPRASZAM. Jesli jesteście źli rozumiem nic do tego nie mam jeszcze raz przepraszam ?? 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Mort| 249 Opublikowano 17 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Nie masz za co przepraszać Trzymaj się. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorixxX 1 350 Opublikowano 17 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Spoko luz przeciez nic sie nie stalo Powodzenia 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter 399 Opublikowano 17 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Sebuś nic się nie stało zawsze jesteśmy z Tobą Trzymaj się chłopie , głowa do góry i żyj z nadzieją na lepsze jutro kumplu! 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 17 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Przecież nic się nie stało, trzeba żyć dalej!!! Głowa do góry będzie dobrze Powodzenia! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar 169 Opublikowano 17 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Nic się nie stało przecież, zdrowia dla Taty!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arow 198 Opublikowano 17 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Zdrowia dla Taty, nie martw się tylko miej nadzieje na lepsze jutro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielonaa. 7 Opublikowano 17 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Czasem dzieją się rzeczy, na które nie mamy wpływu i trzeba się z tym pogodzić, ale wszystko zawsze dzieje się po coś. Ważne, żeby z każdego doświadczenia czerpać jak najwięcej nauki i wyciągać wnioski oraz doceniać każdą chwilę, bo życie jest krótkie Zdrówka dla Ciebie i taty, na pewno będzie dobrze - wiara czyni cuda Trzymaj się tam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi