Rapcio 87 Opublikowano 17 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 1. Nick: Raperek 2. Imię: Mariusz 3. Wiek: 18 4. Znajomość AMX (1-10): 8/10 5. Sprawny i działający mikrofon: Niestety, ten przedmiot jest mi obcy 6. Opłata admina (składka) [tak/nie]**: oczywiście, że tak 7. Link do swojego GameTracker'a**: https://www.gametracker.com/player/Raperek/193.33.177.101:27156/ 8. Parę słów o sobie **: Witam nazywam się Mariusz za mną już 18 wiosenek. W życiu prywatnym zajmuję się przede wszystkim sportem (czyt. Piłka Nożna lub siatkówka) Pasjonuję się także muzyką i sprawami dotyczących komputerów lub gier komputerowych.To by było na tyle dziękuję za uwagę 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Przede wszystkim godziny w których ja siedzę rzadko widuję jakiegoś admina a cheaterów bez liku 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID:STEAM_0:0:121397605 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: myślę że w dni robocze coś ok 5-6 godzin, natomiast weekendy trochę mniej coś około 2-3 godzin 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):hmm 8-15 20-22 13. Staż w Counter-Strike 1.6:7 lat 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Pewnie nie jeden raz i pewnie nie ostatni :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 17 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Widoczne różnice , tam wszystko się zgadzało oprócz GT natomiast tutaj jest poprawa. Podpinam Ciebie pod ten temat Przez co natychmiast akceptuje podanie. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 17 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi