Netherslay 171 Opublikowano 18 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 Zapraszam serdecznie wszystkich żeby wypić sobie razem z jednego browarka , ewentualnie dziesięć ;x 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 18 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 Oj szkoda że w tym czasie mnie nie będzie, bo z chęcią bym się wybrała Ale życzę miłej zabawy Ps: Pamiętaj, co za dużo to nie zdrowo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Netherslay 171 Opublikowano 18 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 Ty to coś mnie @Wercia. tymi lajkami podrywasz dzisiaj No szkoda bardzo, że Cie nie ma fajnie by było się spotkać z jakąś taką większą ekipą z sieci ;x 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 18 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 1 minutę temu, Netherslay napisał: Ty to coś mnie @Wercia. tymi lajkami podrywasz dzisiaj No szkoda bardzo, że Cie nie ma fajnie by było się spotkać z jakąś taką większą ekipą z sieci ;x Oj cichutko bo wszystko wyjdzie na jaw Zawsze można ogarnąć jakieś spotkanko i wtedy ogarnąć większą ekipę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeanette vi Rey 541 Opublikowano 18 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 No i to jest myśl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi