onlinei 4 Opublikowano 19 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 1. Nick: Diana ;] 2. Imię: Diana. 3. Wiek: 21 (kobiet nie pyta się o wiek. ) 4. Znajomość amxmodmenu (0-10): 8. 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak. 6. Składka: Nie. 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/Diana %3B]/193.33.176.64:27015/ 8. Parę słów o sobie **: Jestem zwykłą Polską obywatelką. Chodzę do pracy, gotuję, sprzątam. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Chciałabym zostać administratorem, ponieważ dużo czasu spędzam na serwerze i często fajną atmosferę serwera (dużo ludzi, kultura oraz zabawa) psują haxy, które wpadają zazwyczaj w godzinach wieczornych gdzie przeważnie nie ma admina, a ja dość często gram wieczorami. Oczywiście również za dnia klikam, jeśli tylko czas na to pozwala. 10. Czy posiadasz STEAM? (Tak/Nie): Nie. 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Przeważnie jest to od 4 do 6h dziennie. 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): W dni robocze przeważnie z rana i wieczorami, a weekendy mam wolne, więc czasami się zdarzy no life za co dostaję ochrzan od znajomych. 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 7 lat. 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak, niejednokrotnie. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 19 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Jest aktualnie szybka rekrutacja. Przyjęta. Napisz do mnie na PW. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 19 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi