Dr.Wiadro 166 Opublikowano 19 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Nick:Dr.WiadroPowód: Złamany palec u prawej ręki :/ i są wakacje więc chcę sobie trochę odpocząć Czas nieobecności: od 20.07.17r do 25.08.17rCoś od siebie: Z gipsem ciężko będzie mi się grało, i do tego są wakacje więc nie chcę siedzieć w domu przed komputerem wolę wyjść gdzieś ze znajomymi Pozdrawiam Wiadro. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vabastian 169 Opublikowano 19 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Okej, przyjęte Miłego wypoczynku 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 19 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja nieobecność została przyjęta. PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi