JC PLAMBYGG AS 252 Opublikowano 20 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Nick: Atom Powód: Cały tydzień pracuje Czas nieobecności: myślę, że do soboty. Coś od siebie: Adisek Mefek Ghost Maus Resumex Enco Diana i spli coś tam- Jest was ośmiu więc myślę, że bez pana dacie rade :DDD Dobijajcie lvl'e bo nie mam kogo zabijać i na kim expić 6 dni do imprezy u @Wercia. !!!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 20 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 (edytowane) Hahah Mam nadzieję że wpadniesz! Powodzenia w pracy Ps: 8 dni do alkoholizacji Edytowane 20 Lipca 2017 przez Wercia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onlinei 4 Opublikowano 20 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Ogarniemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 20 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja nieobecność została przyjęta. PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi