Netherslay 171 Opublikowano 20 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 (edytowane) Źródło : http://www.rmf24.pl/kultura/news-chester-bennington-wokalista-linkin-park-popelnil-samobojstw,nId,2419554 Ktoś również ubolewa nad tą wiadomością? :/ Jeden z najbardziej znanych kawałków zespołu, dla osób które go nie kojarzą : Edytowane 20 Lipca 2017 przez Netherslay 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 20 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 COOOOOOOOOOOOOOOOO JAK JA W SZOKU JESTEM... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 21 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 [*] 41 lat i się powiesić przy posiadaniu 6 dzieci... Ale 2 żony z tyłu i oby dwie zabrały mu te dzieci, ponadto narkotyki depresja, też bym nie wytrzymał psychycznie; ledwo wytrzymuje mój ping w csie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi