eqk 440 Opublikowano 24 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Nick: eqk Powód: złamana ręka Czas nieobecności: 1,5 tygodnia Coś od siebie: moja lewa ręka przypomina litere "S", więc póki co nie mam jak korzystać z komputera, ale po wyżej podanym czasie powinno mi być łatwiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 24 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Wracaj szybko do zdrowia młody! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 24 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Tak jak napisała dorosła - zdrówka banyhoperze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aassingo:) 187 Opublikowano 24 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Mi bark wyjebalo przez klate 2 miechy temy XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 26 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja nieobecność została przyjęta. PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi