Jeanette vi Rey 541 Opublikowano 24 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| Dlaczego @Wercia. non stop pije i sie tego wypiera? 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorixxX 1 350 Opublikowano 24 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Bo jest to już alkoholizm tak zaawansowany, że litr na nią samą to dla niej nic dlatego się nawet nie przyznaje . 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 24 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Bo to alkus i menel.. patrzeć tylko jak będzie stała z kubkiem na dworcu..xd (bez obrazy @Wercia.) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 24 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Odpowiem pytaniem na pytanie: kogo to obchodzi i co komu do tego kto, co, gdzie, jak, z kim, dlaczego i po co? 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayMcKenzie 393 Opublikowano 24 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 @Wercia. ma zdecydowany problem z alkoholem. Jako A B S T Y N E N T* uważam, że powinna przejrzeć na oczy i odstawić wyroby posiadające etanol na bok. * - nie piłem od piątku, można to już nazwać abstynencją 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 24 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Bo się ukrywa i nie chce wyjść na alkoholika jeloo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 24 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 W **uju to mam tak szczerze, dajcie normalne pytania, znaczy takie, które mogą skutkować jakimiś interesującymi ew. zabawnymi odpowiedziami. Albo zakończcie tą zabawę, bo idąc w tym kierunku zabawa tylko spada na dno. Ogólnie to zamysł zabawy fajny tylko nie psujcie tego na rzecz jakieś śmiesznej forumowej grupki, serio. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol1925 131 Opublikowano 24 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 (edytowane) Jej życie jej sprawa nie powinno nas to interesować więc nie będę tu @Wercia. w żaden sposób cie obrażał czy coś ale w razie czego pisz mam dobre whisky ? Edytowane 24 Lipca 2017 przez I.KILL.YOU SEBUŚ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 24 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 42 minuty temu, .xD napisał: W chuju to mam tak szczerze, dajcie normalne pytania, znaczy takie, które mogą skutkować jakimiś interesującymi ew. zabawnymi odpowiedziami. Albo zakończcie tą zabawę, bo idąc w tym kierunku zabawa tylko spada na dno. Ogólnie to zamysł zabawy fajny tylko nie psujcie tego na rzecz jakieś śmiesznej forumowej grupki, serio. Pałeł, ale to jest pytanie z "propozycje pytań" (nie chce mi się linku wstawiać). Ktoś tam takie dał, no to weszło do "programu", mogę tam zaraz wejść i napisać pytanie "Czemu srasz?" i też wejdzie, co w tym dziwnego? Jednak przyznam, że tego typu pytanka są bezsensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wonsky 220 Opublikowano 24 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Witam tutaj zgromadzonych, Widzę że pani Wercia, ma problemy z alkoholem, proszę się stawić na odwyk w dniu 25.07.2017. Kulturalnie porozmawiamy o pani problemach, i o pani nałogu. Z poważaniem pan P. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi