Ewcia 155 Opublikowano 26 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 Nick: EwciaPowód rezygnacji: brak chęci do gryCos od siebie: to już nie to samo co było kiedyś, po co grać na siłę ;d Ale spoko, wrócę kiedyś, tak łatwo się mnie nie pozbędziecie 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 26 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 Przyznaj się, zrezygnowałaś bo mam największy lvl będę czekał 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 26 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 Dziewczyny, to, że największy przystojniak (czyt. ja) odszedł, to nie znaczy, że Wy też musicie ;x 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maus 833 Opublikowano 26 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 Znam to, będziemy czekać cziterko Flagi zabrane 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 26 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi