JC PLAMBYGG AS 252 Opublikowano 28 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Jej Jej Jej Jej to znowu ja ! :DDDDD Najlepszego ! Wszystko co mogę życzyć chyba już napisałem na SB i Steam XD Ale to co najważniejsze Zdrowia Szczęścia, Radości z życia, Zajebistego męża i udane pociechy ( nie piękne bo wyjdzie, żem ja pedofil ) 4 Sierpnia lecim w Vódkę ^^ ( na legalu ) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rapcio 87 Opublikowano 28 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Wszystkiego najlepszego :VVVVV ( Wiesz już możesz walić wódę na legalu) :DDDD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 28 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Wszystkiego najlepszego wercia Żebyś miała dużo pierogów na przyjeciu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eqk 440 Opublikowano 28 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 100 lat! Zdrówka, szczęścia, dużo radości z życia. Tylko mi się nie opij! >:( iks de ;> 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI 117 Opublikowano 28 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Fak nie zdążyłem mam nadzieje że sie nie gniewasz Wercia ja ci życzę ci: Kasiory Żebyś nie traciła uśmiechu z twarzy Żebyś kiedyś ze mną pogadała no na ts No i zdrowia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 29 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 Dziękuje każdemu za życzenia, jest mi strasznie miło ze ktoś o mnie pamiętał! Dziękuje Ci Kasiu za ten temacik chociaż mówiłam Ci ze nie musisz go robić głupku!!!! Jeszcze raz Dziękuje bardzo! 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi