Maus 833 Opublikowano 29 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 Nick: MausPowód rezygnacji: Napisałem podanie gdyż miałem "okres" grania na codzie i była potrzebna pomoc, teraz jest już sporo adminów więc powinni sobie dać rade ;pCos od siebie: [(Rezygnacja tylko z coda)] xD Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 29 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 Już myślałem,że przyjadę do tego Torunia Ci w*ebać 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 29 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 Już myślałam że z DR rezygnujesz >.< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JC PLAMBYGG AS 252 Opublikowano 29 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 No i CH*J brata na codzie menda 200 tonowa zostawiła Idz w cholerę ( za 0,7l foch minie) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 31 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi