Weronikaa 3 302 Opublikowano 29 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 (edytowane) Nick na forum: Weronikaa Wiek: 21 [*] Staż na Forum: Od kwietnia 2014 Doświadczenie jako Grafik: Bawię się w "grafika" ok. 2 lat (+,-). Uważam, że robię prace w miarę estetyczne, uwielbiam pastele, prostotę. Co jeszcze? Miałam grafika na tym forum ok. 3 razy? Już nawet sama nie pamiętam. Program w jakim pracujesz: Photoshop Dlaczego ty?(Kilka argumentów): Byłam tutaj grafikiem przez dłuższy okres i myślę, że ogarniam jak to działa.Wiadomo, że przyda się pomoc Werci i Kasi i co tu dużo mówić chciałam wcześniej i tak wrócić na tą range Kilka przykładowych prac(najmniej 5): Link Link do zleceń: 1 2 3 4 5 Wymagania: Co najmniej 7 dni spędzonych na forum + Przynajmniej 50 postów napisanych na forum + Konto na forum powyżej 2 miesięcy + Ukończone 14 lat + *rip* Chęć pomagania innym użytkownikom + Czyste konto (Brak warnów) + Dodawanie różnych materiałów graficznych + Dobra znajomość regulaminu forum + Dobra znajomość zasad ortografii i interpunkcji + Estetycznie wykonywane prace + Edytowane 29 Lipca 2017 przez Weronikaa 12 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eqk 440 Opublikowano 29 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 Na tak Weronika robi super prace, jest bardzo pozytywną osobą, bardzo fajnie się z nią współpracowało Do tego jest doświadczona na tym stanowisku, BRAĆ JĄ!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 29 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 Nie ma co nawet komentować i czekać. Czekałam na to podanie od twojej rezygnacji. Byłaś grafikiem po mnie, radziłaś sobie super. Nie trzeba czekać na to, aż zrobisz zlecenia do podania. To kwestia kilku dni max, a ja wiem, że tam się pokażesz. Przyjęta. Witamy ponownie w ekipie! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 29 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało zaakceptowane. Witamy w zespole! :) PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi