LAYZOOO 134 Opublikowano 29 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 Hejka! Zebrałem sie w końcu żeby to napisać, bo nie raz rozmawiałem, czy to słyszałem na serwerze , że szkoda, że nie ma innych broni na rozgrzewkach, tylko ciągle nova, nóż, nade, deagle. że fajnie byłoby albo dodać nowe, albo zastąpić już istniejące bronie innymi. Sensownymi propozycjami były głownie scouty, zeusy, cz-tki czy np. mag-7. Oczywiście nie mówimy o kałachach czy p90 bo byłby za duży szum na serwie, w sensie za głośno Ale jeżeli to nie problem dla kogoś kto zna się na pluginach, to myślę, że ucieszyłby ten pomysł znaczną część graczy serwera ZAPRASZAM INNYCH DO DYSKUSJI Pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 31 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 Jestem za ! W końcu jest możliwość zmiany na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tim0rE 350 Opublikowano 31 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 Też za Dodałbym obrzyna,berety,zeusy oraz molotovy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOT SKUNIK 58 Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 awp/scout i jakieś pistolki z mojej strony dobra inicjatywa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warzywa 9 Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 popieram inicjatywę ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MapetTV 61 Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Jestem za! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanax 18 Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Chętnie zobaczyłbym p250 i mag-7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syndykat 1 Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Przydałoby się zmieniać te rozgrzewki co tydzień zawsze to jakieś urozmaicenie gry. Dnia 2.08.2017 o 22:23, BOT SKUNIK napisał: awp/scout i jakieś pistolki z mojej strony dobra inicjatywa! Dodatkowo może molovoty też spoko opcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi