FaNaTyK228 0 Opublikowano 30 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 cześć to ja Fanatyk nazywam się Natan mam 15 lat regulamin znam dobrze bardzo dobrze działający mikrofon i chciał bym zostać strażnikiem już pisze czemu znam bardzo dobrze ta grę gram nie raz w nia o trzeciej w nocy przeważnie sam bo nikogo ju o tej godz nie ma nie posiadam steam i moge poswiecic całą noc i cały dzień jestem na niej codziennie bez wyjatków gram w te grę przeważnie od 10 rano z 3 godziny w weekendy w roku szkolnym od razu po szkole i takze przeszedłem mutację i oczywiście nie byłem nigdy adminem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 30 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Na nie: -Wzór -GT -Multi konto[Bodzio228] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrnt 77 Opublikowano 30 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Na NIE: -GT -Nie ogarnia życia xdd -Wzór -Regulamin słabo zna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 30 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi