FaNaTyK228 0 Opublikowano 30 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 1. Nick: FaNaTyK2. Imię: NaTaN3. Wiek:15 lat 4. Znajomość regulaminu serwera (średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): Dobre5. Sprawny i działający Mikrofon?(Tak/Nie)**:Tak6. Link do swojego GT**:https://www.gametracker.com/player/Fanatyk/193.33.177.87:27051/7. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać strażnikiem JB**:Chciał bym zostać strażnikiem bo jeste długo na serwerze rozumiem wszystko i interesuje sie piłkaa nozną mam niebieskie oczy i brązowe włsy jestem wysoki i chudy8. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak:Nie9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:prawie cały dzień10. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy):w dnaich roboczych gram od razu po szkole i w weekend gram od 10 rano przeważnie z 3 moze 4 godzinki 11. Czy przeszedłeś już mutację?(Tak/Nie):Tak12. Staż w grze counter strike 1.6: 6 lat ponad13. Czy byłeś już adminem?(Nie podajemy linkówNie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arow 198 Opublikowano 30 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Na nie! - Twoje zachowanie na serwerze daje dużo do życzenia, szczególnie po tej wpadce dzisiaj u mnie - Mikrofon przerywa często - BRAK STEAM - Prawie cały dzień? Nie wydaje mi się. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 30 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Podanie raz na tydzień. Odrzucam. Nie pisz więcej podań na razie, bo oberwiesz warnem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 30 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi