delv1 1 Opublikowano 31 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 (edytowane) Wzór:Nick:`KAKAROTTOLink do SSów:Brak ban perm Wycinek z konsoli(bez IP)*: [CSC]-------------------------------------[CSC] ||| Zostales zbanowany! ||| Nick: ` KAKAROTTO ||| IP: 37.47.198.32 ||| Steam ID: STEAM_0:1:9554573 ||| Powod: ab ||| Nalozono: ||| Czas bana: zawsze ||| Mapa: map ||| Pozostalo: ||| Ban wygasa: Nigdy [CSC]-------------------------------------[CSC] ` KAKAROTTO Badz czescia spolecznosci DD2 Dolacz do nas na forum i decyduj o zmianach! Kicked by Console: "Zostales zbanowany. Sprawdz konsole." Kicked :"Zostales zbanowany. Sprawdz konsole."Serwer:DD2Link do bana:http://amxbans.cs-classic.pl/bans/54351.html Nie wiem dlaczego ale dostałem bana za ab ale nie mam żadnych banów aktywnych Edytowane 31 Lipca 2017 przez SHOKE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 31 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi