delv1 1 Opublikowano 31 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 Wzór:Nick:`KAKAROTTOLink do SSów:brak ban abWycinek z konsoli(bez IP)*:[CSC]-------------------------------------[CSC] ||| Zostales zbanowany! ||| Nick: ` KAKAROTTO ||| IP: 37.47.198.32 ||| Steam ID: STEAM_0:1:9554573 ||| Powod: ab ||| Nalozono: ||| Czas bana: zawsze ||| Mapa: map ||| Pozostalo: ||| Ban wygasa: Nigdy [CSC]-------------------------------------[CSC] Konrad (RADIO): Fire in the hole! [Granat Wybuchowy] Kicked :"Zostales zbanowany. Sprawdz konsole."Serwer:DD2Link do bana:http://amxbans.cs-classic.pl/bans/54353.html Rias Gremory za co bana dostaje ab jak nie mam aktywnego bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 31 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
delv1 1 Opublikowano 31 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 (edytowane) Te konto kumpla jest oddał mi je bo on ja nie dałem rady założyć własnego konta więc możliwe że ten temat jest od niego posiadam jeszcze do niego kontakt zapytam się go o co chodzi z tym banem. http://www.tinypic.pl/3029l4w1xhoi Edytowane 31 Lipca 2017 przez delv1 link do rozmowy z kolego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 31 Lipca 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 To są te same osoby 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 31 Lipca 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi