leilo 112 Opublikowano 31 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 1. Nick:Leilo <(^.^)> 2. Imię: Maciej 3. Wiek: 23 4. Znajomość AMX (1-10): 7 5. Sprawny i działający mikrofon:Chwilowo nie,urwałem xD, na dniach będzie. 6. Opłata admina (składka) [tak/nie]**: yes 7. Link do swojego GameTracker'a**: https://www.gametracker.com/player/Leilo <(^.^)>/193.33.177.101:27156/ 8. Parę słów o sobie **:Mam 23 lata, pracuje jako dekarz, uwielbiam jeździć na grilla ( w sumie tylko zeżreć coś dobrego) xd Grać w piłkę, a najbardziej wkurzać sąsiada Ukraińca xd 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Nie lubię tego pytania... Często w moich godzinach gry nie ma żadnego Admina. Muszę prosić kogoś o wejście przez steama. A po za tym byłem tu kilka razy Adminem i dobrze wykonywałem swoją pracę xD 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID:STEAM_0:0:54538862 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:3-4h 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):18-23rb, weekendy od rana. 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 5 lat 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):Tak. 4 razy na ODD2, raz na JB. 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 31 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 5? Próbowałeś swoich sił na mikrofonie, przed wyzwaniem Masz moje poparcie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 31 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 Oczywiscie ze na tak +stary gracz +wiek +doswiadczenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsu 281 Opublikowano 31 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 Jestem na tak, gra często jak nie ma adminów. +wiek +doświadczenie +ogarnięty 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakarotto1g 2 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Jestem na tak: WIek Doświadczenie Spoko mordeczka daje info dobry amxx 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorixxX 1 350 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Oczywiście, że tak Amx, staż, steam, doświadczenie, miał tu już parę razy admina. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Discus 254 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Nie mogło być inaczej. Przyjęty zgłoś się po range do mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Discus 254 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi