V0oid123 5 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Twój nick: V0oid Nick oskarżonego:Cygan ,M3LI40D4S IP/SID oskarżonego (komenda status):Admini znajom Godzina i data przewinienia: Nie da się określić Opis sytuacji: M3LI40D4S to jest multikonto cygana Dowody: świadek : minka :] 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrnt 77 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Lol cygan ma tylko jedno konto M3LI40D4S to konto @Zackov 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Boże v0oid T jest tak samo jak wczoraj z w lamywaczem w twoim domu i virusem na kompie. CyGan i zackov to dwie różne osoby. Używaj czasem mózgu V0oid o ile Ci masz xd 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Itachi Uchiha Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Czy ty ze mnie ciśniesz bekę? Ja jestem M3LI40D4S i tylko ja na nim gram a nie cygan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vabastian 169 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 To są dwie różne osoby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vabastian 169 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi