MrMax 4 Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Kiedy weszłem na serwer JailBreak zostałem okrutnie potraktowany był Freeday chodziłem sobie po mapie jak zawsze nagle podszedł do mnie StyX i strzelał we mnie jak nawet do niego nie podszedłem ani go nie uderzyłem mówił że niby złamałem kodeks z regulaminu wiec mu uwierzyłem potem następnego dnia było to samo powiedziałem o tym adminowi on nic z tym nie zrobił wiec napisałem ta skarge odradzam grania na tym serwerze !!!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponus21 21 Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 (edytowane) Brak wzoru skarga do odrzucenia Tu masz wzór Edytowane 2 Sierpnia 2017 przez ponus21 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 19 godzin temu, mr_lump napisał: Tak jak napisał aassingo po chuj wy piszecie o tym wzorze jak już jedna osoba napisała? A co do tej "skargi" to dziwi mnie jedna rzecz, czemu jak powiedziałeś adminowi o zaistniałej sytuacji to on podobno nie zareagował? Ponieważ sam Styx jest adminem (nie ten dział kolego xd) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Wy nie czytacie? Tylko nabijacie posty z czymś oczywistym. Po warnie? Zamykam, brak wzoru. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi