Gość Batzon Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 No i stało się na Neymar przeszedł to PSG za rekordowe 222 M euro czy teraz na takich Mbappe będzie się płacić 200 M ? A wy co sądzicie o tym transferze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twoj koszmar 4 Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Szkoda, gadać... Dobrze widać, że Neymar pokochał francuskie pieniądze. Przecież teraz w tym klubie nawet nie jest tak dobrze... Nie wygrali nic w tamtym sezonie, a Barcelona to obiecujący klub. Teraz nikt o nim długo nie będzie wspominał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Mort| 249 Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 W karierze dla mnie to jest minus. Zrobił krok w tył bo w Barcelonie mógłby powalczyć jeszcze o kilkanaście trofeów, ale co do niego mam mieszane uczucia: poleciał na hajs, lecz w drużynie będzie miał dużo kolegów w reprezentacji: Thiago Silva, Dani Alves , Lucas Moura czy Marquinhos. Poza tym w Barcelonie miał zapewnioną przyszłość jako jeden z najlepszych graczy świata i mógł walczyć o złotą piłkę w przyszłości a w PSG wątpię, że będzie taka możliwość. Przynajmniej już nie będzie w cieniu Messiego i Suareza. Tylko będzie tworzył własną historie w PSG, jako główny zawodnik i gwiazda zespołu jaką był np Zlatan. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eqk 440 Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Mój komentarz xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi