ChiLL 74 Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Mam propozycję dotyczącą wgrania modyfikacji na forum. Pokazuje ona kolor grupy w nicku przy tematach. http://community.invisionpower.com/files/file/4323-sos34-group-color-on-user-link/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkuZmC 78 Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Jestem za popieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Jestem Za fajna sprawa, tylko że admini COD mają mieć kolor Czerwony a H@ tez zjeba** kolor jasno zielony i było by ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 nie wiem czy to potrzebne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAŁy 16 Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Fajne kolorki tylko to z adminem cod moda a HeadAdmienm to lepiej zostawić jak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość QueTTi Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Przy tej modyfikacji bugują się modyfitki w Sidebarach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 30 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: WyjaśnioneJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi