Discus 254 Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Nick: Discus Powód rezygnacji: Praca i problemy rodzinne Cos od siebie: Przede wszystkim chciałbym podziękować całej administracji zarówno tym co się nimi opiekowałem jak i wyższej administracji za owocną współpracę, Szczególne podziękowania kieruje do bezpośredniego mojego przełożonego Miłosza, za bardzo dobrą współpracę pomiędzy nami, także pragnę podziękować wszystkim forumowiczą i graczom którzy umilali mi spędzanie wolnego czasu. Serdecznie pozdrawiam was wszystkich i do zobaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 972 Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Dziękuje bardzo za wkład włożony w serwer i zainteresowanie nim. Powodzenia Ci życzę i żeby Ci się tam jakoś ułożyło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 972 Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi