Nemciooo 608 Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 (edytowane) Wzór: Twój nick: Nemo. Nick oskarżonego: Grzegorz IP/SID oskarżonego (komenda status): Opiekunowie posiadają. Godzina i data przewinienia: 10.08.2017 - 13:53:30 Opis sytuacji: Admin Grzegorz banuje sobie na ab. Dowody (demo, SS, świadkowie): http://amxbans.cs-classic.pl/bans/55281.html http://amxbans.cs-classic.pl/bans/55280.html Uwagi (opcjonalne): Proszę zobaczyć godziny banów. Jakoś ostatnio tak było, że jak był na innym serwerze to jest ab, ale nawet jak nie tu, to na jb też wbił więc jest to ab. Edytowane 10 Sierpnia 2017 przez Nemo. Kaneke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Jakie ab? Poczytaj sobie potem pisz skargę Dziękuję za uwagę. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzxD 220 Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Nowy sytem jest jak byś chciał wiedzieć. Na jb nie mogę wbić bo mam na jeden dzień Ale na dethruna i inne serwery mogę wbic. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maus 833 Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Z tego co tu przeczytałem to Grzegorz dostał bana na serwer JB, więc może grać na innych serwerach. Grał na jb kiedy miał tam bana? to go zbanuj lub pisze skargę w innym dziale to jest dział Dr, nie JB. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maus 833 Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi