Gość KaRoLcIa Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 1. Serwer: DR2. Nick: Nienormalnaa 3. Imię: Karolina4. Wiek: 17 rocznikowo 185. Znajomość Amxx(0/10): 106. Mikrofon(Tak/Nie): Tak,ale wole nic nie gadać bo się wstydzę7. Składka(Tak/Nie): Nie8. Czas spędzony na forum: Staram sie bardzo czesto9. Opisać siebie: Jestem ogarnięta miła i sympatyczną miłą osobą10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Dużo ludzi skraca jak nie ma adminów.11. Linki do reklam: http://ubraci.eu/index.php?/topic/3110-zapraszam-na-cs-classic-najlepszy-serwer-na-swiecie-admini-mila-atmosfera/ http://e-intermania.pl/thread-6165.html http://www.cs-poligon.pl/viewtopic.php?p=16597#16597 Więcej nie mogłam12. Platforma Cs(Non Steam/Steam):Non Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 NIE - obrazasz adminow - skracasz, i to co chwile - 2 brakujace reklamy - amx'a masz na 100 na poziomie 10.. Edit Możliwe że mówisz prawdę, ale jeśli będziesz miała adma a ten twój brat będzie siedział na twoim nicku, to... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KaRoLcIa Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 ja nie skracam, Tylko MÓj brat i wgl juz nie bedzie gral na moim koncie i ja cie nie obrazilam tylko brat ... a reklamy nie moglam znalesc juz a amx znam na pamiec bo mialam admina na max-skills.pl Zabijamy-rozwalamy Zabijaka.pl, Cs-school.pl to ... -,- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KaRoLcIa Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 już nie będzie bo -_- mi haslo zmienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KaRoLcIa Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 i bedzie mial swoje konto wiec juz nie powninien i nie wbije bo haslo inne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Jestem na nie. Podpadłaś mi jeszcze przed tym jak oddałem kompa do naprawy. Gdy byłem u Matiego201 widziałem, że nadal łamiesz regulamin. Spam w swoim podaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KaRoLcIa Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 od kogo spam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KaRoLcIa Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 kuzyn podal mi na jakich forach moge .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KaRoLcIa Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 nie gralam juz od 2 tygodni tylko brat wiec ja nie wiem co sie dzialo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Edytuj posty, a nie pisz nowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WildFire 18 Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Jestem na NIE - skracasz(np.dzisiaj rano),łamiesz regulamin itp - brakujace reklamy - nie wszystkie wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Squbana 5 Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Prosze zamknąc temat na zlym koncie zrobilam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Masz już admina. + warn , za multi konto !Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi