Squbana 5 Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 1. Serwer: DR2. Nick: Nienormalnaa 3. Imię: Karolina4. Wiek: 17 rocznikowo 185. Znajomość Amxx(0/10): 106. Mikrofon(Tak/Nie): Tak,ale wole nic nie gadać bo się wstydzę7. Składka(Tak/Nie): Nie8. Czas spędzony na forum: Staram sie bardzo czesto9. Opisać siebie: Jestem ogarnięta miła i sympatyczną miłą osobą10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Dużo ludzi skraca jak nie ma adminów.11. Linki do reklam: http://ubraci.eu/ind...mila-atmosfera/ http://e-intermania....hread-6165.html http://www.cs-poligo...p?p=16597#16597 Więcej nie mogłam12. Platforma Cs(Non Steam/Steam):Non Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Co ty ku$#% robisz ? Podania raz na 2 tyg. , a po za tym POPRZEDNIEGO JESZCZE NIE ZAMKNIĘTO! Ogarnij się kobieto... Z takim nie ogarem jeszcze się nie spodkałem. Nie ogarnie. Skraca. Ogólnie łamie regulamin. ( za taki spam dałbym jej bana na forum) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mountain. 8 Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Jestem na nie, czemu? -Skracasz -Gdy Cię graczę proszą, abyś się im dała, to ty ich ignorujesz i zabijasz. Gdy ty chcesz, piszesz 'dajcie sie' a potem, masz wielki płacz że Ci się nikt nie daje. -Mało Cię widzę na forum/serwerze. -Pograj więcej. - Dwa tematy, na dwóch innych kontach? - Perm za MK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Squbana 5 Opublikowano 29 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 to nie ja tylko moj brat gral Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Skraca, obraża. Na nie, i co to ma być jak to jest multikonto? Wielkie NIEE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WildFire 18 Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Jestem na NIE - skracasz(np.dzisiaj rano),łamiesz regulamin itp - brakujace reklamy - nie wszystkie wymagania Nie ogarniesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylym cie 11 Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Moje zdanie i tak jest już nie ważne bo adma już masz po 6 postach w tym 2 w swoim podaniu napisalas.Osobiscie jestem neutralny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Masz już admina.Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi