LAYZOOO 134 Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 (edytowane) Typ Pracy: Avatar Wymiary: steam, bodajże 184x184 Render, Stock: Napis/y: LAYZOOO CS-CLASSIC Tematyka: Marzy mi się wychodzący z jakiegoś tunelu facet (byle nie łysy :D), odwrócony tyłem w czarnej bluzie/koszulce z białym napisem LAYZOOO, z ewentualnym mniejszym dopiskiem CS-CLASSIC. Kolorystka: czarno-biała, dodająca epickości Inne: Może być w stylu graficznym jak z komiksu/anime jeśli realistyczny okazałby się problemowym Wiem że może być trudne, ale wierzę w Was kochani Edytowane 12 Sierpnia 2017 przez LAYZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAYZOOO 134 Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Niesamowita jesteś Wercia! W sumie nie pierwszy raz to słyszysz, dziękuję baaaardzo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Twoje zlecenie zostało wykonane. PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi