Xena 178 Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Nick: .aleXandra. Powód rezygnacji: okres wakacyjny już się kończy i jest sporo aktywnych adminów, zatem postanowiłam zrezygnować, aby nie blokować miejsca komuś, kto by chętnie chciał podjąć się tej funkcji. Poza tym zaczęłam nową pracę i nie mam za bardzo czasu na granie - jak można zauważyć, przekłada się to na moją niską frekwencję na serwerze. Cos od siebie: pozdrawiam wszystkich, szczególne wielkie dzięki dla @Miłosza i @Discusa za współpracę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InnVis 181 Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Kurcze Olu nie rób mi tego :/ gdzie ja takiego dobrego admina znajdę? Kurde wielka szkoda tracić Cię, ale cóż nic na to nie poradzę, życzę powodzenia w nowej pracy! Z wielkim żalem ale rezygnację przyjmuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi