krzychux 378 Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 1. Nick:krzychux 2. Imię:Krzysiek 3. Wiek:19 4. Znajomość AMX (1-10): 7 5. Sprawny i działający mikrofon: jasne 6. Opłata admina (składka) [tak/nie]**: raczej tak 7. Link do swojego GameTracker'a**:https://www.gametracker.com/player/krzychux/193.33.177.101:27156/ 8. Parę słów o sobie **:Mam na Imie Krzysiek mam 19 lat chodze do technikum budowlanego na kierunek technik budownictwa na codzien gram w pilke cwicze na silce oraz gram w csa. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Poniewaz chce pomoc bo czesto gram a nie zawsze sa admini wiec oferuje swoja pomoc ;d 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: tak STEAM_0:1:2560060 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Duzo od 2-4 h 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): roznie od 12 nie raz w nocy 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 10 lat 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak posiadalem 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorixxX 1 350 Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Wiadomo, że na tak Steam jest, doświadczenie ma, długi staż w cs, amx też zna... nie ma co się zastanawiać 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 I co z tego, że ma staż, doświadczenie itp? Jest prowokatorem, uważa się za wyższego. Wróciłeś tydzień temu i podanko od razu, bo koleżanka to opiekunka. Pozdrawiam Jestem na nie 7 1 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SASU 430 Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 @xKardzio leżeć tam bo @Wercia. ma opiekuna na serwerze, koleżanka ? Prowokator ? Przestań pi***lić farmazony, weź sie za coś pożytecznego ;d Poza tym to chyba dobrze mieć jako opiekun, zaufanych i sprawdzonych ludzi w administracji, przynajmniej wiadomo kogo się ma w ekipie. Co do Krzysia ; ) Jestem a tak, żyje się raz, teraz wiem jak wirujeeee świat NO TAK ! Nie tyle że to dobry admin, ale potrafi się świetnie dogadywać z pozostałymi adminami, wprowadzać między nimi atmosferę, humor jest ważny przy współpracy. Doświadczenie Steam Składka Wiek Staż 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Popraw trochę gt i wróć za kilka dni, niestety odrzucam. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi