TeRRorKa 24 Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Imię: Bartlomiej.Wiek: 22Staż na forum: 4 miesiące.Doświadczenie w moderowaniu: Ogromne, miałem kiedyś własne forum, ale forum zostało Haknięte.Ile czasu możesz poświęcić dla forum ?: Teraz gdy przyjechałem z Krakowa, max 5h ;-)Dlaczego właśnie Ty: No jestem miły, kulturalny (pobudliwy). Jestem dojść długo na forum, i ogarnę. 1. Brak Warnów (Obowiązkowo) Jest2. Musisz mieć +15Lat (Obowiązkowo) Jest3. Minimalna Ilość postów: 50.(Obowiązkowo) Jest4. Minimalna Ilość czasu spędzonego na forum: 30h. (Obowiązkowo) Jest5. Ilość czasu jaką możesz poświęcić na forum: 2-4h dziennie. (Obowiązkowo) Jest6. Podstawowa znajomość zasad języka polskiego,i trzymanie się ich. (Obowiązkowo) Jest7. Staż na forum: powyżej 1-2 tygodni. (Obowiązkowo) Jest Liczę na to, że mnie przyjmiecie. ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 NIEAktywność na forum Kultura Ogar Oszukujesz z imieniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 29 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Przecież rekrutacje już zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 29 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: OdrzuconeJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi