TeRRorKa 24 Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Imię: Bartlomiej.Wiek: 22Staż na forum: 4 miesiące.Doświadczenie w moderowaniu: Ogromne, miałem kiedyś własne forum, ale forum zostało Haknięte.Ile czasu możesz poświęcić dla forum ?: Teraz gdy przyjechałem z Krakowa, max 5h ;-)Dlaczego właśnie Ty: No jestem miły, kulturalny (pobudliwy). Jestem dojść długo na forum, i ogarnę. 1. Brak Warnów (Obowiązkowo) Jest2. Musisz mieć +15Lat (Obowiązkowo) Jest3. Minimalna Ilość postów: 50.(Obowiązkowo) Jest4. Minimalna Ilość czasu spędzonego na forum: 30h. (Obowiązkowo) Jest5. Ilość czasu jaką możesz poświęcić na forum: 2-4h dziennie. (Obowiązkowo) Jest6. Podstawowa znajomość zasad języka polskiego,i trzymanie się ich. (Obowiązkowo) Jest7. Staż na forum: powyżej 1-2 tygodni. (Obowiązkowo) Jest Liczę na to, że mnie przyjmiecie. ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 NIEAktywność na forum Kultura Ogar Oszukujesz z imieniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 29 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Przecież rekrutacje już zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 29 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: OdrzuconeJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi