Turkis123 0 Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Nick: jakis nick stara babka a to jest mój prawidziwy nick TurkisLink do SSów: nie mam bo bana mam na zawsze za jakś reklameWycinek z konsoli(bez IP)*: [CSC]-------------------------------------[CSC] ||| Zostales zbanowany! ||| Nick: stara babka ||| IP: 37.248.159.229 ||| Steam ID: STEAM_ID_LAN ||| Powod: reklama ||| Nalozono: ||| Czas bana: zawsze ||| Mapa: map ||| Pozostalo: ||| Ban wygasa: Nigdy [CSC]-------------------------------------[CSC] Kicked :"Zostales zbanowany. SpraSerwer: JaibreakLink do bana: nie mogę znaleś Jak wbiłem na serwer miałem bana na zawsze za jakąś reklame i nie wiem czy ktoś mi się wbił na moje ip możecie jakoś to rospatrzyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Sprawdź ten temat: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi