quanosky 6 Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 (edytowane) 1. Nick: quanosky 2. Imię: Quang 3. Wiek: 19 4. Znajomość Sourcebans (1-10): SourceMod* , 8/10 5. Sprawny i działający mikrofon**: działa, SteelSeries Siberia 200 podpięte do karty dźwiękowej :D 6. Składka (tak/nie): pewnie tak, mus to mus 7. Link do swojego GameMe**: https://www.gameme.com/ranking/player/csgo/1:96189229 8. Parę słów o sobie **: Wietnamski hardkor gracz, skośne oczy zapewniają mi większe pole widzenia 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Mam znajomość SourceModa, chciałbym pomagać społeczności CS-Classic 10. Steam_ID: STEAM_0:1:96189229 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Przeważnie siedze półtorej godziny dziennioe 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): robocze po 18, weekendy od 9 do 20 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 1890 h 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Na sieci serwerów palarnia.******* Edytowane 16 Sierpnia 2017 przez qnsky Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAYZOOO 134 Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 - konto pod podanie, brakuje spełnienia wymogu 10 postów na forum - podany adres strony w punkcie 14 - mało rozbudowane podanie + Aktywny na serwerze + Posiadał rangę admina Jestem na NIE, popraw aktywność na forum, wypełnij poprawnie podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quanosky 6 Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 dzięki za odpowiedź, postaram się next time sorki Tomek, chciałem tylko doprecyzować która sieć serwerów ;p Zazwyczaj dużo się udzielam na serwerze, na forum (mówiąc ogólnie) mało ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luqi 17 Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Znajomość SB + Działający mikrofon + Aktywność na serwie + Posiadał admina + Składka + Minusem jest to, że nie masz wystarczającej ilości napisanych postów na Forum, a to są WYMAGANIA. Mimo większej ilości + jestem na NIE. Popraw aktywność na forum i przy pisaniu następnego podania postaraj się troszkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsukuyomi 629 Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Do odrzucenia. ( Wypowiedź we własnym podaniu ) - Złamanie punktu 14 w podaniu. - Konto pod podanie. - Brak znajomości regulaminu forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 A wy nie macie opcji Zgłoś? Nabijacie sobie tylko posty. Wypowiedź pod własnym podaniem. Podanie odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi