WeeD34 12 Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Cześć Kupiłem wczoraj cs go normalnie zainstalowałem daje "Play" no i mi pisze że running jest a gra się nie uruchamia patrzyłem na poradniki na YouTube itd ale gadają żeby usunąć sweetFX a ja tego nie mam. Dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter 399 Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 (edytowane) Sprawdź spójność plików gry wchodząc w steam > biblioteka > prawy przycisk na csgo > właściwości > pliki lokalne > sprawdź spójność plików gry. Jeżeli nie pomoże to polecam reinstall csa. edit: Bądź zaktualizuj sterowniki do karty / zaktualizuj windowsa . Edytowane 18 Sierpnia 2017 przez Peter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi