Martuś 41 Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 (edytowane) Nick: ≡Martuś≡Powód: WAKACJE Czas nieobecności: do 2 tygCoś od siebie: podjełam sie pracy na wakacje oraz za tydz wyjezdzam za granice... bede wchodzic na serwer do czasu wyjazdu, jednak nie bedzie to czesto bo jestem wykonczona po 15h pracy, pozdrawiam Edytowane 17 Sierpnia 2017 przez Martuś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Za granicę! Świetnie - polecam Niemcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Ty lepiej w końcu do mnie przyjedź a nie ja czekam i czekam Miłej pracy i odpocznij kochana 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crystal SexMasterki 275 Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Udanych Wakacji 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAYZOOO 134 Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Przepraszam, że tak późno, ale wtedy nie miałem jeszcze opiekuna Przyjęte oczywiście, miłego wypoczynku i wytrwałości w pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja nieobecność została przyjęta. PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi