Skocz do zawartości

Korzystna propozycja.

tsukuyomi

Rekomendowane odpowiedzi

Bardzo ważna propozycja. Jestem za usunięciem rangi SVIP. Dlaczego? Jest to zbędna ranga, a w dodatku dużo kosztuje. Nie każdą osobę na nią stać a prawda jest taka, że bez SVIP'a gra nie ma sensu. ( Przegrasz większość zabaw prowadzonych przez CT, a tym bardziej KD lub WG ). Dlatego wnoszę o usunięcie SVIP'a i jego przywileje przyznać VIPOWI lub zmniejszenie kosztów zakupu. Tak jak za starych czasów. Wydaje mi się, że pierwsza opcja będzie korzystniejsza. Dlaczego ta propozycja? Wiem, że dużo graczy skończyło przez to grę, ponieważ gra bez SVIP'a jest bez sensu! To tylko moje zdanie.

Proszę wyraźcie swoje zdanie poniżej.

Pozdrawiam, Tomek.

eqk - VIP był i też potrafił się opłacić.

rudi - VIP był też dalo sie wygrywac.

Edytowane przez TomeeeK

Powiem Ci, że jest to bardzo dobry pomysł. Kiedyś nie było SVIPA, a był sam VIP i było lepiej.

Aczkolwiek ja gram bez SVIPA od ponad dwóch miesięcy i daje rade.. Wygrywam KD, buntuje się bez najmniejszego problemu.

Tomek. Jak się umie grać to i sie svipa zabije bez problemu bo to daje tylko 25 hp. Co do zabaw to tak samo jak ze strzelaniem ostatnio nie miałem svipa przez długi czas a parkoury itp przechodziłem bez problemu.

Nie widzę sensu tej propozycji 

No spoko Tomek. Jeżeli będziesz płacił miesięczną opłatę za utrzymanie kilku serwerów na tej sieci.

SVip istnieje aby JB jak i kilka innych serwerów mogło funkcjonować. Jeżeli wszyscy będą chcieli płacić na utrzymanie tych serwerów to zapraszam na pw. Jak nie to proszę nie dawać głupich propozycji o tak. 

• Like 4

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności