NukeReM PrZeZ LeB 3 Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Witam, mam propozycje dodania muzyki do profili, chodzi tu o to, że po wejsciu na kogoś ptofil zaczynała by grać piosenka, którą dany użytkownik by wrzucił na swój profil w dane pole do tego przeznaczone. Kosztuje to jednak, 40zł taki dodatek. Zapraszam do pisania swoich opiń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrnt 77 Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Według mnie pomysł dobry ale jednak 40 zł za taki dodatek to troche za duzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NukeReM PrZeZ LeB 3 Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 5 minut temu, qrnt napisał: Według mnie pomysł dobry ale jednak 40 zł za taki dodatek to troche za duzo 40 zl to mozliwe ze jest dużo, można za to serwery opłacić, ale jeżeli propozycja bedzie na tak to dlaczego by nie kupić tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
____ 629 Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Używaj opcji edytuj. Według mnie zbędne, ale jeśli większość użytkowników poprze tą propozycje to wydaje mi się, że można by zrobić zbiórkę na to. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Zbędne i kosztowne. Nie. Zamykam, bo już za dużo spamujecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi