NukeReM PrZeZ LeB 3 Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 O to mój piesek, w zasadzie suczka, ma 4 miesiące, rasa Beagle, jest to Ajda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 A to moja kochana psinka, wabi się Tequila i ma 5 latek, rasa Labrador Golden Retriever pomieszany z Cocker Spanielem (czyli krótko mówiąc, Ona to mieszanie) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marina. 1 405 Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 (edytowane) Nuśka, 3 latka, moje oczko w głowie York z kundlem @xKardziomorda kapciuXD Edytowane 19 Sierpnia 2017 przez Marina. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 36 minut temu, Marina. napisał: Nuśka, 3 latka, moje oczko w głowie York z kundlem ze szczurem* 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StyX 177 Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 (edytowane) https://i.imgur.com/aVxdwQ1r.jpg Mój kot kupa, nie dlatego, że jego sierść jest koloru rudego, tylko dlatego że ma kupę na ryju. Edytowane 22 Sierpnia 2017 przez StyX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 11 godzin temu, StyX napisał: https://i.imgur.com/aVxdwQ1r.jpg Mój kot kupa, nie dlatego, że jego sierść jest koloru rudego, tylko dlatego że ma kupę na ryju. Przecież to jego zywiol Mój pies poszedł papa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k1o 99 Opublikowano 2 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 7 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2017 @Mercus** poka sowojego szczura xd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes 147 Opublikowano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 Mój królik śpioch Zuzanna oraz mój młodszy brat DJ (West Highland White Terrier) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi