S3ReK 293 Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 (edytowane) Tytuł tematu ma zawierać nick oskarżonego lub osoby piszącej skargę! Skarga napisana bez poniższego wzoru zostanie odrzucona bez sprawdzania! Wzór: Twój nick:S3ReK Nick oskarżonego:Meduza IP/SID oskarżonego (komenda status): # 7 "Meduza" 133 STEAM_2:0:1140870192 6 38:44 33 0 Godzina i data przewinienia: 21:00-21:15 (8/19/2017) Link do hltv z tamtej mapy jail_olympos_fix Opis sytuacji: Po wejściu na serwer zostałem przywitany jako "Śmieć serek" ale odpowiedziałem tak samo w żartach jednakże z czasem gdy dalej graliśmy "Meduza" dalej odnosił się do mnie wulgarnie nazywając mnie "Ch*jem i tym podobne", do tego zrobił free killa (prowokował więc go uderzyłem a on mnie zabił) i w żaden sposób na to nie zareagował Dowody (demo, screeny, świadkowie): Tropelek Styx Edytowane 19 Sierpnia 2017 przez S3ReK 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vabastian 169 Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Strażnik dostaje upomnienie za prowokowanie do kłótni i obraze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vabastian 169 Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi