matis123212 10 Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 1. Nick: Miśiu 2. Imię: Michał 3. Wiek: 18 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 9 5. Sprawny i działający mikrofon**: tak ,posiadam 6. Składka (tak/nie): nie bardzo 7. Link do swojego GameMe**: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/361447 8. Parę słów o sobie **: Nazywam Się Michał , za pół tygodnia mam 18 urodzinki ;* , Lubię grac w countera w wolnej chwili której mam aż za dużo xD 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Chcę pomóc serwerowi aby było na servie jak najmniej toxic graczy którzy tylko wchodzą aby powyzywać i aby gra stała się lepsza na tym serverze , chodzi mi o to że jesli ktoś potrzebuje jakiejś pomocy administratora to służę chętnie pomocą .pozdrawiam 10. Steam_ID: STEAM_0:0:98177665 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: praktycznie cały dzień 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): od rana do wieczora praktycznie 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: ponad 5 tysięcy godzin 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak 3 lata 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanax 18 Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 +mic +wiek +aktywność +bardzo miły gracz Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsukuyomi 629 Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 - Składka. - Brak 20 postów. ( sensownych ) + Aktywność. + Wiek. + Staż. Za okresem próbnym! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MapetTV 61 Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 - Składka. + Aktywność. + Wiek. + Miły Jestem za okresem próbnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martuś 41 Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 +aktywnosc +znajomosc sb + bardzo przyjazny gracz + staż JESTEM NA TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAYZOOO 134 Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Podanie przyjęte, zapraszam na pv steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAYZOOO 134 Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi