Besi523 3 023 Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Na, na, na zaraz koniec wakacji, haa, wiem jestem straszna Ale,ale ! Wciąż kogoś trzeba za swoją pracę wynagrodzić, kto to będzie? Widzisz osobę która w sierpniu wyróżniała się na tle forum? np. dużo pisała, pomagała, zgłaszała problemy oraz ogólnie dużo się udziela i chciałbyś ją/jego wyróżnić mianem użytkownika miesiąca? To idealny czas aby się zrewanżować i podziękować! W komentarzu wpisz nick jednej osoby która twoim zdaniem powinna wygrać oraz uzasadnij swój wybór. Zapraszamy do zabawy! Wzór: Nick Powód _ Zasady: W celu zapobiegnięcia spamu ~ Jeżeli nick kandydata został podany przez innego użytkownika wcześniej, dajemy pod tym postem like. Aby wziąć udział w zabawie musisz posiadać 5 postów na Forum W zabawie nie biorą udziału: -_- Besi523 dav3 Kasia 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tim0rE 350 Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 (edytowane) Nick: @Wercia. Powód:głosuje na serwery cs:go dużo piszę na czatboxie, ogólnie nie rozpisujać się jest bardzo aktywna na forum, a najbardziej w dziale "zlecenia". Warto również dodać że robi "elity serwera" dla serwerów 1.6 oraz że organizuje konkursy dla graczy dd2 w 1.6 Edytowane 20 Sierpnia 2017 przez Lift12 15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 A też zagłosuję, bo mogę. Nick: @Weronikaa Powód: Od powrotu udziela się bardzo dużo, wykonuje grafiki szybko i według zleceń. Jej wkład w dział grafiki, forum oraz ożywienie czatu zasługuje na wyróżnienie. Nie monopolizujmy UM i dajmy kogoś innego co miesiąc, nie tylko jedną osobę. 17 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrDevix 208 Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Nick: @No Chance Powód: Aktywny, dużo się udziela w zleceniach (wykonuje dużo zleceń choć nie jest grafikiem), na SB też się czasami pojawia 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crystal SexMasterki 275 Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 (edytowane) Nick: @KonWoy Powód: Bardzo aktywny na forum, daje sobie sam rade z jailbreakiem jako opiekun, oraz jednocześnie radzi sobie z ftp. Szybko odpowiada na podania, skargi, nieobecności oraz rezygnacje. Edytowane 25 Sierpnia 2017 przez Troplelek. 7 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychux 378 Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 (edytowane) Nick:@King of Lions Powód: jak dla mnie ten użytkownik zasłużył na bycie użytkownikiem miesiaca przez to ze bardzo udziela sie w dziale graficznym i daje bardzo dobre wskazówki co do robienia avatarów czy sygnatur ponad to udziela sie w innych tematach. Edytowane 25 Sierpnia 2017 przez krzychux 2 1 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 2 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 Nick: @16120182511. Powód: Robi więcej i lepiej niż połowa grafików, udziela się na forum, nie jest atencyjny 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 981 Opublikowano 3 Września 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Użytkownikiem miesiąca: Sierpień zostaje Dnia 20.08.2017 o 22:46, Kasia! napisał: A też zagłosuję, bo mogę. Nick: @Weronikaa Powód: Od powrotu udziela się bardzo dużo, wykonuje grafiki szybko i według zleceń. Jej wkład w dział grafiki, forum oraz ożywienie czatu zasługuje na wyróżnienie. Nie monopolizujmy UM i dajmy kogoś innego co miesiąc, nie tylko jedną osobę. Gratulacje! 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi