PBN 0 Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 1. Twój Nick: PBN 2. Kto zawinił? (admin/gracz): Admin 3. Nick oskarżonego: ✪ xanax 4. Steam_ID oskarżonego: 5. Data i godzina zdarzenia: 21/08/2017 00:20 6. Mapa: DD2 7. Opis sytuacji: Gram spokojnie na serwerze, gdy nagle zostaje wyrzucony z komunikatem "Zostałeś zbanowany..." Powodem była reklama. Tak miałem w nicku reklamę, ale z tego co wiem to należy się kick, a nie permanentny ban. 8. Dowody (demko/screeny/świadkowie): http://dd2csgo.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:203869385&advType=steamid&Submit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanax 18 Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Pisałem ci 3 razy żebyś usunął reklamę 3.5 Reklamowanie innych sieci bądź stron www: BAN PERMANENTNY Pozdrawiam i całuje Rodzinkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAYZOOO 134 Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 To źle zostałeś doinformowany, bowiem z regulaminie wyraźnie jest napisane że reklama skutkuje banem permanentnym. Dodatkowo to nie pierwsza sytuacja gdy ktoś prosi cię o usunięcie reklamy, wiem bo pamiętam jak sam ci zwracałem uwagę. Nic cię to nie nauczyło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAYZOOO 134 Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi