InnVis 181 Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Typ Pracy: Avatar Wymiary: jak na forum Render, Stock: Tu proszę link https://www.youtube.com/channel/UCNsgf2AdZkYzqsTrCyB9poQ avatar ma być w tym stylu jak na tym kanale, lecz z literką C Napis/y: Tak jak up literka C Tematyka: CS, tło ma być ładnie dopasowane do literki C Kolorystka: Dowolna, aby to ładnie współgrało ze sobą Inne: Nagrodzę +++++ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 (edytowane) Bitte Jeżeli o takie coś ci chodziło to ok .d Edit Później bo nie mam czasu teraz Edytowane 22 Sierpnia 2017 przez King of Lions 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InnVis 181 Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 (edytowane) Widzialeś link który podałem literka C ma być dosyć wyrazna na tle .. #edit Możesz dać coś takiego zamiast tego C może będzie ci lepiej CW AN IAK wiesz tak pod sobą, kombinuj ! Edytowane 22 Sierpnia 2017 przez Wercia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 (edytowane) Wiem ze nic związanego z CS, ale kurczaczki nie miałam wgl pomysłu więc zrobiłam takie o :c Nie krzycz plox Edytowane 23 Sierpnia 2017 przez Wercia. Potem zrobię więcej c; 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deusik 69 Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Mam nadzieje , że sie spodoba . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Twoje zlecenie zostało wykonane. PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi