Złota Owca 624 Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Witam, mam problem z głośnikami i słuchawkami. Chodzi o to, że gdy odłączę słuchawki to nie wykrywa mi żadnego urządzenia do otwarzania, w tym głośników wbudowanych w laptopa. Natomiast gdy siedzę na ts i mam podlączone słuchawki, nie wykrywa mi mikrofonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 wpisz w google a nie każdą duperelę dajesz tutaj. sprawdź sterowniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 To nie forum z pomocą techniczną, a tobie dosłownie wszystko się psuje ostatnio. Również dziwnym trafem piszesz wszędzie bezsensowne posty. Nabijasz je sobie tylko. *Przepraszam wszystkich za to co dodam, ale elo* http://sekurwaposzukaj.pl 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi