SunSeey 0 Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 1. Death Run 2. SunSeey 3. Adrian 4. 12lat 5. Znajomosc AMX 8/10 6. Mikrofon Tak 7. Niestety nie 8. ok. 48godz. 9. Jestem sprawiedliwy. Gdy ktoś naruszy regulamin dostaje automatycznie bana odemnie . Raz byłem adminem na serwerze i mi mówili że bardzo dobrze sobie radze. 10. Na serwerze jestem prawie w każdym wolnym czasie przestrzegam regulaminu i wszystko zgłaszam jeśli uwidze łamanie regulaminu itp. 11. Jeszcze nie ma 12. Non Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Na NIE -wiek -reklamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SunSeey 0 Opublikowano 30 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Andre. A reszta spoko ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WildFire 18 Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Na Nie -Wiek. -2 posty w tym podanie. -Konto dla podania.Czas spędzony na forum 48godz. a konto założone dzisiaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Paaula;* Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Jestem na Nie ! Czemu ?! -Spam w podaniu. -wiek -reklamy - 3 posty w podaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SunSeey 0 Opublikowano 30 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Na Nie -Wiek. -2 posty w tym podanie. -Konto dla podania.Czas spędzony na forum 48godz. a konto założone dzisiaj. yyy tylko jeszcze z kolegą patrzyliśmy na to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Brak wymagańJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi