rozYebunda 11 Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Oglądnąłeś mnie jedną runde i stwierdziłeś że mam wh ? A jak pisałem na typa że ma wh to nawet nie raczyłeś go looknąć bo stwierdziłeś że on tu długo gra hue hue hue hue hue hue Nick : trrrr Serwer : dd2 Wycinek z konsoli : ||| Zostales zbanowany! ||| Nick: trrrr ||| IP: 176.109.164.50 ||| Steam ID: STEAM_1:0:1603448517 ||| Powod: Wrzuc screeny na forum ||| Nalozono: ||| Czas bana: zawsze ||| Mapa: map ||| Pozostalo: ||| Ban wyga Link do bana : http://amxbans.cs-classic.pl/bans/56327.html Link do ssów : http://www65.zippyshare.com/v/QXsRGD2I/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Jeżeli według CIebie admin postąpił źle, to proszę napisać skargę i zamieścić w niej jakiś dowód, który świadczy o tym, że admin zachował się niekompetentnie. Z chęcią to sprawdzę. Dziwi mnie ten SS Jakiego CS masz (nazwa, nie link) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozYebunda 11 Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 49 minut temu, -_- napisał: Jeżeli według CIebie admin postąpił źle, to proszę napisać skargę i zamieścić w niej jakiś dowód, który świadczy o tym, że admin zachował się niekompetentnie. Z chęcią to sprawdzę. Dziwi mnie ten SS Jakiego CS masz (nazwa, nie link) co Cie dziwi w tym ss'ie ? Counter Strike 1.6 [NON STEAM] v48 revEmu 2017 , jakoś tak , pierwszy lepszy ściągnięty z neta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Co mnie dziwi? Modele, stąd spytałem jaka wersja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi