PrawaRekaBoga 9 Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Wyświetla mi się takie coś na gdy chcę wejść na serwer COD: ||| Zostales zbanowany! ||| Nick: kamill ||| IP: 176.113.207.99 ||| Steam ID: STEAM_1:0:1125506163 ||| Powod: Wrzuc screeny na forum ||| Nalozono: ||| Czas bana: zawsze ||| Mapa: map ||| Pozostalo: ||| Ban wygasa: Nigdy Nikt u mnie nie grał o tej porze, nikt nigdy nie grał na tym nicku, nie mam żadnych świeżych ssów w folderze z grą, w dodatku mam inny adres IP niż tu jest podany. W AMX ban pokazuje, że mój adres IP jest czysty, ale przez to nie mogę wejść na serwer. Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 IP się nie zgadza, a więc to ban na SID. Czy masz Steam czy NS? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrawaRekaBoga 9 Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Jestem na NS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 CS z mojego bloga (download.cs-classic.pl) czy z innego? Wychodzi na to, że CS którego pobrałeś nadał Ci używany Steam ID (ma go inny gracz) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrawaRekaBoga 9 Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Cs z innego, ale pobrany ze 6 lat temu więc dopiero teraz by odwalił taką akcję? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 To o niczym nie świadczy, masz wygenerowany SID, taki sam wygenerowano komuś innemu na tym serwerze i on dostał bana, Twój SID jest ten sam, więc także dostałeś bana xD Nie wiem czy to pomaga w takiej wersji, ale np: zrób reset internetu i spróbuj wbić albo zmieć CS. Błąd może się powielać coraz częściej, ponieważ inna osoba na innym serwerze też może wygenerować sobie Twój SID Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrawaRekaBoga 9 Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Dobra, to tak zrobię. A jest opcja żeby tej mój numer SID, który mi się gdzieś tam pojawił usunąć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 (edytowane) 7 minut temu, PrawaRekaBoga napisał: Dobra, to tak zrobię. A jest opcja żeby tej mój numer SID, który mi się gdzieś tam pojawił usunąć? SID generuje automatycznie, więc nie da się go usunąć jeśli Ci o to chodzi. Pobierz cs'a z naszego forum i problem powinien zniknąć / Jeśli temat się powtórzy, napisz do mnie na PW. Zamykam Edytowane 27 Sierpnia 2017 przez SHOKE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrawaRekaBoga 9 Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 I znowu wgrywanie miliona mapek... Ale ok, dzięki, oby to rozwiązało problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 No ja Ci nic nie poradzę, mogę tylko polecić z mojego bloga spis mapek, które wystarczy tylko skopiować a nie pobierać każdą po kolei https://download.cs-classic.pl/category/download/mapy-cs-1-6/ Masz tam mapy pod każdy tryb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi