Long way to hell 13 Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 1. Serwer: [PROCOD] CS-CLASSIC.pl 2. Nick: Long way to hell 3. Imię: Krzysiek 4. Wiek: niedlugo 18 5. Znajomość Amxx(0/10): okolo 5/10 ale wciaz sie ucze 6. Mikrofon(Tak/Nie): tak 7. Składka(Tak/Nie): jak najbardziej co miesiac 10-11 8. Czas spędzony na forum: okolo pol h do h 9. Opisać siebie: zalezy co rozumiec poprzez opisywanie siebie. rozumiem ludzi szczery spokojny uczciwy. towarzyski. 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: chcialbym zostac adminem servera by dopomoc server wesprzec go. ogarnac cziterow potrafie odroznic dobrego gracza od czitera. 11. Linki do reklam: jeszcze nie robilem reklam lecz moge zaczac je robic po uzgodnieniu tego z jakims h@ 12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy: dopalaczy uu niezle pewnie na odwyk go wysle ( a tak powaznie to zapewne bana dostanie za czitowanie) -Gdy ktoś nadużywa micro: najpierw wedlug starego regulaminu 3 kicki jesli nie pomoze ban na 5 minut by sie ogarnal -Nadużywa Kultury na serwerze: kick jednak jesli to tez nie pomoze to ban na 5 minut by ktos ochlonal 13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): non steam Pozdrawiam wszystkich i obiecuje ze bylbym dobrym adminem nikt by sie na mnie nie zawiodl dolaczam nr gg wrazie czego ^^ : 36322534 czesto siedze na niewidoku wiec prosze pisac w razie klopotow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vinillek 0 Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Adminem był dobrym wcześniej i wierzę mu, że miał włam na konto. Jestem jak najbardziej na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 NIE - słaba znajomość amx'a - w pkt 12. za wh dasz też bana za czitowanie ? - pkt 8. piszesz ze "około pol h do h" a masz 8 min na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAŁy 16 Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 NA NIE -reklamy -amx -czas na forum i aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Long way to hell 13 Opublikowano 30 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 na server moge poswiecac od 3 do 4 godzin nawet wiecej zdarza sie ze po 10 h w cs siedzialem.... wczesniej bylem na forum zjarani... tez wuwunia wiec przepraszam bardzo za ,,aktywnosc" kazdy wie jaki bylem aktywny nie znacie mnie poprostu. ban - ssy wiadome. moze zle sie wyrazilem moj blad przepraszam. adminem bylem dobrym nie tak jak co niektorzy ( siedzieli na servie tylko po to aby grac) siedzialem duzo na spect ogladajac wielu graczy. - za reklamy? napisalem ze po uzgodnieniu z h@ moge robic tyle reklam ile on zechce moge reklamowac po serverach po forum wszedzie. ja sie staralem nie lamac regulaminu jako admin na premium niedozwolone byly perki zwinne itp. a nie jeden admin ich uzywal oczywiscie tracac przez to admina. lub admini zmieniali sobie mapki bo im sie nie podobaly ja tak nie robie gram w cs'a od 3-4 lat. nie pozalujecie jesli wybierzecie mnie na admina ^^ Pozdrawiam Long. Dziekuje za kazde za i przeciw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Paaula;* Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Na NIE !! Czemu ?! - słaba znajomość amx'a -reklamy -czas na forum i aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Long way to hell 13 Opublikowano 30 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 nie chce sie rozpisywac ale widze ze na procodzie troche dziwne sytuacje sa z adminami taki bolek banuje innego admina wy chcecie miec taka administracje? czy normalna ktora dba o dobro graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoLeK0315 1 Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Niestety ale jestem na NIE Powody: 1. Słaba znajomosc AMX 2. Nie wierze, że ktoś ci się włamał na konto. 3. NIe masz Steama. 4. Nie ma reklam. Ale decyzje pozostawiam H@ Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Long way to hell 13 Opublikowano 30 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 wuwunio zna mnie lepiej od was i wie ze ogarniam dobrze server spisywalem sie bardzo dobrze ale co ja bede mowil decyzja i tak nalezy do niego. Ps bolek jakbys mogl prosze cie o zbanowanie na ip tej podszywki ktora teraz gra na cod modzie ktos sie podemnie podszywa od samego rana no wbilem tylko na chwile a jak wyszedlem odrazu pojawila sie podszywka prosze o zbanowanie jej na ip nie na nick ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 NIE Amxx Reklamy H na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Na'Vi 5 Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Ja na tak.Dużo siedzi na serwerzeOgarnia wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hapajkule 156 Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Na nie : -Brak reklam, -Słaba znajomość amx -Spam w podaniu Nie ogarniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOOTEK 8 Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Ja na tak. A co na tym serwie więcej jak tylko "amxmodmenu" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoLoTe3Rorita 25 Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Na nie : -Brak reklam, -Słaba znajomość amx -piszesz we własnym podaniu;/ -miałes juz swoja szanse panu podzieujemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 nie /cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi