Husarz97 12 Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Nick:HusarzLink do SSów:Nie zrobil mi tylko dal bana bez powodu.Rozumiem,że zazdrosci skilla ale zeby az tak?Wycinek z konsoli(bez IP)*:Connection accepted by 193.33.176.64:27015 [CSC]-------------------------------------[CSC] ||| Zostales zbanowany! ||| Nick: Husarz ||| IP: ||| Steam ID: STEAM_1:0:1671104189 ||| Powod: Wallhack ||| Nalozono: ||| Czas bana: zawsze ||| Mapa: map ||| Pozostalo: ||| Ban wygasa: Nigdy [CSC]-------------------------------------[CSC] * Privileges set BUILD 990 SERVER (0 CRC) Server # 111 Kicked :"Zostales zbanowany. Serwer:CodLink do bana:http://amxbans.cs-classic.pl/bans/56513.html Dodam,że ten admin to jakis hmmm jakie tu okreslenie dopasowac? moze,żeby nieurazic zazdrośnik? Proszę o ukaranie tego admina o nicku King of Lions czy jakos tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Obejrzałem 2 demka, i nie znalazłem żadnych podejrzanych akcji poza jedną, mianowicie po tym jak poszedłem na specta i zaczęla się nowa runda(po starcie od razu) przeszedłeś parę metrów i się zatrzymałeś( tak jakbyś konfigurował/ wyłączał czeata) poszedłeś znowu dwa kroki i znowu się zatrzymałeś. Wszystko na mapie de_nuke2x2 w czasie ok 10:00-11:00 min dema. Tak, więc chyba powinienem przeprosić i jedyne na co mogę liczyć to chyba utrata admina, ale trudno, za błędy trzeba płacić. Proszę o odbanowanie gracza, a mnie należy się degrad. Sory 1 5 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Admin otrzymuje ode mnie ostrzeżenie. Nie zabiorę od razu admina. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi