Husarz97 12 Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Nick:HusarzLink do SSów:Nie zrobil mi tylko dal bana bez powodu.Rozumiem,że zazdrosci skilla ale zeby az tak?Wycinek z konsoli(bez IP)*:Connection accepted by 193.33.176.64:27015 [CSC]-------------------------------------[CSC] ||| Zostales zbanowany! ||| Nick: Husarz ||| IP: ||| Steam ID: STEAM_1:0:1671104189 ||| Powod: Wallhack ||| Nalozono: ||| Czas bana: zawsze ||| Mapa: map ||| Pozostalo: ||| Ban wygasa: Nigdy [CSC]-------------------------------------[CSC] * Privileges set BUILD 990 SERVER (0 CRC) Server # 111 Kicked :"Zostales zbanowany. Serwer:CodLink do bana:http://amxbans.cs-classic.pl/bans/56513.html Dodam,że ten admin to jakis hmmm jakie tu okreslenie dopasowac? moze,żeby nieurazic zazdrośnik? Proszę o ukaranie tego admina o nicku King of Lions czy jakos tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Obejrzałem 2 demka, i nie znalazłem żadnych podejrzanych akcji poza jedną, mianowicie po tym jak poszedłem na specta i zaczęla się nowa runda(po starcie od razu) przeszedłeś parę metrów i się zatrzymałeś( tak jakbyś konfigurował/ wyłączał czeata) poszedłeś znowu dwa kroki i znowu się zatrzymałeś. Wszystko na mapie de_nuke2x2 w czasie ok 10:00-11:00 min dema. Tak, więc chyba powinienem przeprosić i jedyne na co mogę liczyć to chyba utrata admina, ale trudno, za błędy trzeba płacić. Proszę o odbanowanie gracza, a mnie należy się degrad. Sory 1 5 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Admin otrzymuje ode mnie ostrzeżenie. Nie zabiorę od razu admina. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi