Nauczyciel 1 Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Zgłaszam się ze skarga na Admina Miśiu, ponieważ był wulgarny wobec mnie. Nie będę pisał co to były za wulgaryzmy Ale prosiłbym O ustawienie człowieka do pionu, Bo obraził nie tylko mnie ale i moja rodzinę. Dla mnie ten Gracz nie powinien posiadać takiej Rangi, Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanax 18 Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Michał jest bardzo miłym graczem... To prawda czasami powie parę słów za dużo, ale jest tylko człowiekiem jak my wszyscy. Zresztą wiemy że ty też nie jesteś święty. Pozdrawiam i całuje ✪ xanax 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Brak wzoru. Skarga Odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi